Přejít na obsah

Kroupová se sušenými houbami


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Kolik osob, tolik hrstek krup se spaří, čistě vypere a uvaří ve slané vodě se vší tvrdou zeleninou do měkka. V jiném hrnéčku uvaří se dvě hrstky sušených hub, scedí se a rozsekají se zelenou petrželí na drobno; pak přidají se k vařeným kroupám, přileje se k tomu trochu vody, ve které se houby vařily. polévka se zapraží bledou máslovou jíškou, přisolí, je-li třeba, a nechá se dobře povařit. Kdo chce, může ji zakloktat žloutkem, ve smetaně rozmíchaným.(Barley Soup with Mushrooms.)

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...