Přejít na obsah

Ovesná


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 5 deka ovesných vloček - 5 deka zeleniny - 5 deka květáku - 2 deka másla – 1/8 l sladké smetany - 1 žloutek - zelená petrželka - 8 deka másla a sůl.

Příprava:

Ovesné vločky uvaříme v litru vody s máslem a solí, prolisujeme, přidáme k drobně nakrájené zelenině, která ae v ½ 1 vody vařila. Polévku necháme povařit a před podáváním zamícháme do ní smetanu se žloutkem a zelenou petrželkou. Nebo místo smetany přidáme udušené ryzce nebo jiné čerstvé, na másle udušené houby nebo šťávu ze 2-3 syrových mrkviček. Když ji dáme batoleti podáváme ji procezenou bez hub a zelené petržele.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...