Přejít na obsah

Červená rýže


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka rýže - 15 deka cibule - 8 deka oleje - 4 velká rajská jablíčka - naložená kyselá okurka.

Příprava:

Rýži opereme v několikrát vyměněné horké vodě a dáme na cedník vykapat. Pak dáme rýži osmahnout na kastrol na horký olej s drobně rozkrájenou cibulí a za stálého míchání necháme cibuli zrůžovět. Pak přilijeme procezená, v litru horké vody uvařená rajská jablíčka (mohou být naložená), přidáme špetku soli a rýži necháme uvařit. Do uvařené rýže zamícháme rozkrájenou, kyselou okurku a máme-li po ruce i lžičku rozsekané zelené petrželky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...