Přejít na obsah

Jablkový puding


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Půl kg jablek - 4 vejce - 10 deka strouhanky - 5 deka rozinek - 4 deka oříšků - pomerančová nebo citronová kůra - 4 deka másla - 8 deka cukru.

Příprava:

Cukr, máslo a žloutky umícháme do zhoustnutí, pak přidáme rozstrouhaná jablka, očištěné, přebrané rozinky, oloupané, u-strouhané oříšky, citronovou nebo pomerančovou kůru, strou-hanku a z bílků tuhý sníh. V pudingové, máslem vymazané a moukou vysypané formě těsto vaříme v páře 30--40 minut. Pro-chladlý puding vyklopíme a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...