Přejít na obsah

Rýžový smaženec


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 litr mléka - 14 deka rýže - sůl - 1 vejce - 1 žloutek - 4 deka rozinek - 5 deka cukru - 6 deka másla na pánev.

Příprava:

Rýži třikráte horkou vodou opereme a dáme uvařit do horkého mléka s trochou soli. Uvařenou, prochladlou rýži na mlýnku rozemeleme nebo prolisujeme, smícháme pak s vejcem, žloutkem, cukrem a rozinkami a dáme na horkou pánev na máslo zapéci. Upečený smaženec podáváme s ovocným kompotem nebo šťavou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...