Přejít na obsah

Třešňový závin


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Těsto připravíme jako na jablkový závin, vytáh-neme podle téhož popisu, posypeme 6 dkg (na 2 dkg másla) osmahlé strouhanky, poklademe 1 kg pecek zbavených třešní (ne-bo višní), posypeme 6 dkg cukru se skořicí tlučeného a těsto za-vineme a pečeme za občasného potření máslem.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...