Přejít na obsah
redakce

Třešňový závin

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Těsto připravíme jako na jablkový závin, vytáh-neme podle téhož popisu, posypeme 6 dkg (na 2 dkg másla) osmahlé strouhanky, poklademe 1 kg pecek zbavených třešní (ne-bo višní), posypeme 6 dkg cukru se skořicí tlučeného a těsto za-vineme a pečeme za občasného potření máslem.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...