Přejít na obsah

Kocour

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dní od ocenění

    2

Vše od uživatele Kocour

  1. Kocour

    Hledám přátele! :)

    No jo, v Česku je masosaurus převládající varieta homo s. bohemiansis. S tím nic nenaděláme. Ale nevěš hlavu, i s vegetariány se dá žít, a s masosaury koneckonců taky. Jen nedráždit, oslovovat opatrně a když krmit, tak bez předběžných varování že se v jídle nenachází žádné maso ). Někteří by mohli reagovat agresivně )
  2. Energetická pomazánka Jako vegan jsem občas míval problém s malým energetickým obsahem jídla. Rostlinná másla (margaríny) jsem vyzkoušel a zavrhl jako naprosto nedostačující (je to hlavně voda). Tato pomazánka se hodí v případě fyzické zátěže, například horské treky, těžká práce rukama apod. Namleté suché ovesné vločky nebo jakoukoliv hrubší celozrnou mouku smíchejte s olivovým (nebo jiným) olejem, kečupem nebo hořčicí, sojovou omáčkou, solí, kořením podle chuti, česnekem, mořskými řasami atd. Klíčové jsou obilniny ve formě drtě, olej, voda, sůl. Uchovávejte v chladu. V dobře těsnící krabičce vydrží na treku několik dní i v létě. Dá se jíst i bez pečiva, v nouzi po rozředění vodou a povaření se dá použít jako polévka.
  3. Jaký pěkný věci myslíš?
  4. Kocour

    Hledám přátele! :)

    Já jsem na kamarády/dky vegany přicházel spíš náhodou. Ale když to promýšlím, bývá jich větší množství v těchto skupinách: ochránci přírody (často lidi s přírodovědnou fakultou) anarchisti lidi co praktikujou nějaké východní věci (zen, jógu, a tak) pokud u vás takoví lidi jsou, určitě dělají nějaké akce pro veřejnost. Třeba u nás skupina Food not bombs (čili většinou anarchisti) pořádá společné veganské večeře.
  5. Kocour

    Hledám přátele! :)

    Ahoj Terko, slyším tě...Ale bydlím daleko od tebe. Určitě kolem sebe máš podobně smýšlející lidi, a časem je objevíš. Ať se ti daří.
×
×
  • Vytvořit...