Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Libovolné množství brambor

Příprava:

Libovolné množství brambor v čisté, třikrát vyměněné vodě důkladně opereme a dáme do vyhřáté (ne příliš horké) trouby péci. Trouba při pečení musí být uzavřena. Brambory musíme při pečení měšačkou občas zamíchat, aby se celé opekly. Když obsah změkne a zmoučnatí, vyndáme brambory na mísu a pojídáme s míchaným tvarohem nebo podmáslím. Doporučujeme je jísti i se slupkou; při nadměrné žaludeční kyselině jsou lékem. Nejchutnější jsou brambory pečené v ohníčku a zvláště děti si na nich radostně pochutnávají.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 11,4k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.