Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka chřestu - 4 deka másla - 4 deka mouky – 1/8 l kyselé smetany - zelená petrželka.

Příprava:

Do půl litru horké vody vložíme oloupaný, do malých otýpeček lehce svázaný chřest a vaříme 10-15 minut. Uvařený dáme na talíř. Vodu, ve které jsme chřest vařili, zahustíme jíškou z másla a mouky připravenou a necháme povařit. Pak přidáme rozkrájenou zelenou petrželku, kyselou smetanu a uvařený chřest a sůl a ihned jej podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 2,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.