Přejít na obsah
redakce

Máslová bublanina s třešněmi I

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 20 deka mouky - 15 deka másla - 15 deka cukru - 3 vejce - citronová kůra a 60 deka třešní nebo višní.

Příprava:

Cukr, máslo, žloutky a citronovou kůru třeme pilně 20 minut. Pak přidáváme po lžicích střídavě mouku a sníh z bílků. Těsto zlehka rozetřeme na pekáč, syrovým máslem vymazaný a moukou nebo strouhankou vysypaný a posázíme stopek zbavenými višněmi nebo třešněmi, a v dobře vyhřáté troubě upečeme do růžova. Prochladlou bublaninu krájíme na řezy.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...