Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 15 deka čerstvých hříbků - 3 deka másla - 1/2 cibulky - menší růžice květáku - 3 celá vejce - sůl - kmín - lžička rozkrájené zelené petrželky.

Příprava:

Houby očistíme, opereme, rozkrájíme na tenké, malé kousky a s ukrájenou cibulkou dáme na máslo dusiti. Květák opereme v horké vodě, na drobno rozkrájíme a přidáme se solí a tlučeným kmínem k houbám. Když jsou houby i květák změklé, vlijeme na ně rozkverlaná vejce, zlehka zamícháme, necháme asi tři minuty zapéci. Pak pokrm dáme na misku, posypeme petrželkou a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,3k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.