Odesláno Leden 24, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 15 deka čerstvých hříbků - 3 deka másla - 1/2 cibulky - menší růžice květáku - 3 celá vejce - sůl - kmín - lžička rozkrájené zelené petrželky. Příprava: Houby očistíme, opereme, rozkrájíme na tenké, malé kousky a s ukrájenou cibulkou dáme na máslo dusiti. Květák opereme v horké vodě, na drobno rozkrájíme a přidáme se solí a tlučeným kmínem k houbám. Když jsou houby i květák změklé, vlijeme na ně rozkverlaná vejce, zlehka zamícháme, necháme asi tři minuty zapéci. Pak pokrm dáme na misku, posypeme petrželkou a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.