Přejít na obsah

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg žampionů - zel. petržel - sůl - muškátový květ - 1 lžíce citronové šťávy - 2 žloutky.

Příprava:

Očištěné žampiony rozsekáme a dáme na máslo dusit se lžičkou rozkrájené zelené petrželky, špetkou soli a tlučeného muškátového květu. Při dušení občas zamícháme a podlijeme troškou horké vody, aby se nepřipálily. Když jsou žampiony měkké, podlijeme je lžící šťávy citronové (nebo vinného octa) - zahustíme žloutky a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
  • Odpovědi 0
  • Created
  • Poslední odpověď

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...