Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: Přípravy: 12 deka másla - 25 deka cukru - 30 deka hladké mouky – 3 vejce - 1/2 deka roztlučené skořice - 2 gramy amonia. Příprava: Máslo s cukrem, který jsme na sítu prosili dobře umícháme, přidáme vejce jedno po druhém, (když je jedno vejce vmícháno, pak teprve přidáme druhé a pak třetí), pak roztlučenou skořici, amonium v prášku a mouku. Těsto dobře promícháme, na stejné kousky nakrájíme a vždy ze dvou menších kousků na silnější nudli rozválených, zatočíme preclíky, dáme je na máslem potřený plech. V mírně teplé troubě preclíky pečeme a na půl zapečené potřeme rozehřátým máslem. Troubu zatím necháme zavřenu, aby z ní teplo nevyprchalo. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.