Odesláno Leden 25, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 60 deka celopšeničné mouky - 20 deka hladké pšeničné mouky - 2 lžíce medu nebo cukru - 1 lžička tlučeného kmínu - 1/2 litru 36° teplé vody - půl kypřícího prášku - sůl. Příprava: Celopšeničnou a hladkou pšeničnou mouku smícháme, na teplých kamnech necháme zahřát a pak s tlučeným kmínem, kypřícím práškem, solí, medem nebo cukrem a vlahou vodou zpracujeme v pružné těsto, které dáme do máslem vymazaného kastrolu nebo chleb. formy, 1 hodinu necháme těsto ubrouskem přikryté stát a pak je při mírném ohni z v o 1 n a upečeme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.