Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1-2 růžice květáku - 1/2 l mléka - 3 de-ka másla - 3 deka mouky - 2 žloutky - S deka parmezánské-ho sýra.

Příprava:

Očištěný karfiol přepereme v horké vodě a do vařící vody dáme na 5 minut povařit. Uvařený karfiol vyjmeme, rozložíme na má-slem vymazaný kastrol a polejeme omáčkou: jíšku z másla a mouky připravenou zředíme horkým mlékem, mícháme chvíli na ohni, pak přimícháme žloutky, špetku soli a omáčku rozetřeme na připravený karfiol, posypeme ustrouhaným parmezánským sýrem, pokropíme máslem a pečeme 1/4 hodiny.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,2k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.