Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby Plný talíř hub (hříbků a podobně) - ze-lená petrželka - kmín - 3 deka másla - půl litru mléka -3 deka másla - 4 deka mouky - 2 žloutky - 3 deka parmezán-ského sýra - sůl.

Příprava:

Očištěné houby opereme, rozkrájíme a dáme na máslo s ukrá-jenou zelenou petrželkou a tlučeným kmínem dusit. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji horkým mlékem, osolíme, několik jen minut povaříme, za stálého míchání přidáme žloutky a vlijeme pak omáčku na udušené houby, povrchu posypeme u-strouhaným parmezánským sýrem a nákyp dáme na 10 minut zapéci.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,2k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.