Odesláno Leden 30, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby Plný talíř hub (hříbků a podobně) - ze-lená petrželka - kmín - 3 deka másla - půl litru mléka -3 deka másla - 4 deka mouky - 2 žloutky - 3 deka parmezán-ského sýra - sůl. Příprava: Očištěné houby opereme, rozkrájíme a dáme na máslo s ukrá-jenou zelenou petrželkou a tlučeným kmínem dusit. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji horkým mlékem, osolíme, několik jen minut povaříme, za stálého míchání přidáme žloutky a vlijeme pak omáčku na udušené houby, povrchu posypeme u-strouhaným parmezánským sýrem a nákyp dáme na 10 minut zapéci. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.