Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy: 2 lžíce p o l n í macešky (listy a květy) - 1 lžíce listů máty peprné - 1 lžíce podběle - ze čtvrt citronu kůra - 1 nebo 2 lžíce malinové nebo borůvkové šťávy - med nebo cukr na oslazení.

Příprava:

Květy podběle dáme vařit do horké vody. Po 5 ti minutovém varu přidáme k nim rozkrájené polní macešky, necháme vařit 5 minut, pak dáme mátu peprnou - 1 minutu povaříme a vše scedíme, do odvaru vmícháme borůvkovou nebo malinovou šťávu, nebo rosol, rozkrájenou citronovou kůru a med nebo cukr na oslazení.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 5,1k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.