Odesláno Leden 30, 201015 let Přísady: Přípravy: 2 lžíce p o l n í macešky (listy a květy) - 1 lžíce listů máty peprné - 1 lžíce podběle - ze čtvrt citronu kůra - 1 nebo 2 lžíce malinové nebo borůvkové šťávy - med nebo cukr na oslazení. Příprava: Květy podběle dáme vařit do horké vody. Po 5 ti minutovém varu přidáme k nim rozkrájené polní macešky, necháme vařit 5 minut, pak dáme mátu peprnou - 1 minutu povaříme a vše scedíme, do odvaru vmícháme borůvkovou nebo malinovou šťávu, nebo rosol, rozkrájenou citronovou kůru a med nebo cukr na oslazení. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.