Přejít na obsah
redakce

Pražená sója (lepší než buráky)

Recommended Posts

Přísady:

sójové boby sůl

Příprava:

Boby necháme přes noc ve vodě, poté je uvaříme v mírně solené vodě (pozor hodně pění) cca. 1 hodinu. Slijeme a vysypeme na plech. Můžeme ještě přisolit. Pečeme na 200 stupňů dokud nejsou uplně suché a nahnědlé. Hlavně často mícháme. Je super udělat směs pražené sóji, pražených dýňových a slunečnicových semínek. Dýňová semínka koupím sice již pražená, ale ještě je upeču v troubě (zase často míchat), úplně se nafouknou a mírně znědnou - všichni se po tom můžou utlouct

Autor:

Petra Š. Osek

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...