Přejít na obsah
redakce

Borůvková pomazánka

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 litr borůvek - 2 deka másla – 1/10 l vody - 2 lžíce tlučeného cukru.

Příprava:

Do kastrolu dáme uškvařit máslo. Borůvky dáme na síto, prolijeme studenou vodou a pak vložíme do horké pánve na uškvařené máslo. Přikryté necháme chvíli ve vlastní šťávě dusit, pak podlijeme vodou, necháme borůvky rozvařit (občas zamícháme), osladíme a pak za 2 minuty, když se cukr rozvařil, odstavíme s plotny a prochladlé podáváme k omeletkám a pod. Můžeme okořenit skořicí.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...