Přejít na obsah
redakce

Ředkvičková pomazánka s karotkou

Recommended Posts

Přísady:

10 dkg ředkviček, 10 dkg karotky, 15 dkg tvrohu, 10 dkg másla, sůl, lžíce sekané pažitky, 2 vejce.

Příprava:

Omyté ředkvičky a karotku jemně nastrouháme, smícháme se sladkým prolisovaným tvarohem, máaslem a natvrdo vařenými, drobně nasekynými vejci. Mažeme na chléb, který zdobíme plátkem rajčat a podáváme s mlékem nebo čajem. Výborná letní večeře.

Autor:

Martin Sviták

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...