Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 vejce a 25 deka mouky na drobení - koflík ve vodě uvařených ječných krup - menši lžíce v soli.naložených neb 2 deka suchých hub - 3 deka másla - 1/2 cibulky 2 stroužky č8sneku - 3 zrnka pepře - na špičku nože tlučeného kmínu - 6 deka másla. Příprava: Z mouky a vajec uděláme drobení, dáme na kastrol na přeškvařené máslo, necháme zrůžovět, pak přidáme uvařené kroupy, rozkrájenou cibulku, rozetřený česnek, pepř, tlučený kmín, v soli naložené, na másle osmahnuté houby chvíli dušené, nebo suché houby dříve uvařené a drobně rozsekané (i s vodou ve které se vařily). Vše mícháme několik minut na kraji plotny. Je-li směs tuhá, aby se stala vláčnější, můžeme přilít trochu vody a přidat kousek másla. Drůbky podáváme k salátům nebo k zelí. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.