Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vegetariánské stránky

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 60 deka brambor - 1 kyselá okurka - 1 deko kaparů - 1 deko cibule - 2 lžíce oleje - 3 deka celeru - 3 lžíce hrášku - 1/2 větší mrkve - majonéza: 1/4 l kyselé smetany 2 deka másla - 1 žloutek - 1 čajovou lžičku hladké nebo bramborové mouky - z 1 citronu šťáva - no kulatou špičku nože hořčice - špetka pepře.

Příprava:

Očištěný celer a mrkev dáme do 1/4 1 horké vody uvařiti. Když se dovařují, přidáme k nim zelený hrášek (čerstvý). Uvařené brambory (rohlíčky) oloupáme, na drobné kostky rozkrájíme, smícháme s uvařenou, také na kostečky nakrájenou mrkví, celerem, hráškem a na tenké lístky rozkrájenou okurkou, na drobno rozsekanou cibulí, kapary a olejem. - Do kyselé smetany dáme mouku, žloutek, máslo a citronovou šťávu; nádobku s ní postavíme do kastrolku s vařící vodou a majonézu mícháme až zhoustne. Pak ji odstavíme, smícháme s hořčicí a pepřem, vlijeme na osolený a připravený salát, zamícháme a vkusně upravený dáme na 1 hodinu do studena. Povrch ozdobíme petrželkou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,2k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.