redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 5 deka špenátu - 1 lžíce mléka - 2 deka Zátkovy strouhanky - 1 vejce - 1 žloutek - sůl - muškátový květ. Příprava: Opraný špenát 2 minuty povaříme, scedíme a rozemeleme nebo jemně usekáme. Pak přidáme k němu špetku tlučeného muškátového květu a soli, mléko, strouhanku, vejce a žloutek a směs pilně třeme 10 minut, vlijeme do máslem vymazaného, strouhankou vysypaného hrnečku a huštěnku vaříme v páře 15 minut podobně jako huštěnku z rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se