Přejít na obsah

Huštěnka ze špenátu


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 5 deka špenátu - 1 lžíce mléka - 2 deka Zátkovy strouhanky - 1 vejce - 1 žloutek - sůl - muškátový květ.

Příprava:

Opraný špenát 2 minuty povaříme, scedíme a rozemeleme nebo jemně usekáme. Pak přidáme k němu špetku tlučeného muškátového květu a soli, mléko, strouhanku, vejce a žloutek a směs pilně třeme 10 minut, vlijeme do máslem vymazaného, strouhankou vysypaného hrnečku a huštěnku vaříme v páře 15 minut podobně jako huštěnku z rajských jablíček.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...