redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/8 l mléka - 2 vejce - 1 deko mouky 1 deko bílé strouhanky - 1 lžíce rozkrájené petrželové natě - sůl. Příprava: Vejce dáme do syrového, studeného mléka a šleháme v něm 10 minut. Pak přidáme strouhanku, mouku, petrželku a sůl a ještě vše 10 minut šleháme, nalijeme do vymazaného hrnečku a vaříme pod poklicí v páře jako huštěnku z rajských jablíček 20 minut. Uvařenou huštěnku lžičkou vykrajujeme do uvařené polévky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se