Přejít na obsah

Petrželová huštěnka


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/8 l mléka - 2 vejce - 1 deko mouky 1 deko bílé strouhanky - 1 lžíce rozkrájené petrželové natě - sůl.

Příprava:

Vejce dáme do syrového, studeného mléka a šleháme v něm 10 minut. Pak přidáme strouhanku, mouku, petrželku a sůl a ještě vše 10 minut šleháme, nalijeme do vymazaného hrnečku a vaříme pod poklicí v páře jako huštěnku z rajských jablíček 20 minut. Uvařenou huštěnku lžičkou vykrajujeme do uvařené polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...