redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: ... Příprava: Připravíme těsto jako na jablkový závin a když je na pomoučněném ubruse vytaženo, potřeme je přes polovinu oře-chovou nádivkou: 20 deka lískových oříšků (jader) dáme s ta-lířem na kraj vlahé trouby, abychom je snáze mohli oloupat a oloupané rozemeleme a smícháme s 10 deka strouhanky (Zát-kovy) navlhčené 1/8 1 syrového mléka, osladíme 7 dkg cukru, okořeníme citronovou kůrou. Umíchanou nádivkou potřené zá-vinové těsto svineme a závin v troubě upečeme. Při pečení po-třeme závin občas máslem. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se