Přejít na obsah

Novinky - Březen 2017


redakce

Recommended Posts

Milí přátelé,

rádi bychom Vás pozdravili z Vegetariánských stránek a představili Vám jejich několik jarních novinek:

1. Kvízy o vegetariánství - Vědomostní kvízy představují zpestření, které může pobavit i zároveň procvičit naše znalosti, budete-li chtít, projděte si své znalosti z anatomie, či zvířecí říše. Časový limit hlídá přísná časomíra a nakonec nás čekají správné odpovědi i žebříček vítězů.

2. Vegetariánské odkazy - Ať již jste provozovateli vlastních internetových stránek, nebo víte o vynikajících vegetariánských odkazech, které byste s ostatními chtěli sdílet, bude Vám odkaziště užitečné. Firmám umožňuje nahrávání vlastních propagačních fotografií, kontaktů i adres včetně polohy provozoven na mapě ČR.

3. Vegetariánská mapa - Vegetariánská mapa se nám zahušťuje - čítá již 86 uživatelů, 26 restaurací, 4 prodejny a 1 přednáškový sál, vrstvy mapy lze vypínat a zaostřovat tak například jen na vegetariánské restaurace či uživatele v dané lokalitě. Kliknutím na ikonky firem či uživatelů se dostanete na jejich podrobnější kontakty.

4. Vegetariánská inzerce - Zcela nový modul, umožňuje nabídku, poptávku, výměnu, seznamku nahrávání fotografií i přímý kontakt na inzerenta. Služba je i pro firmy zcela zdarma, jedinou podmínkou je prezentace zboží či služeb souvisejících s vegetariánstvím.

5. Novinky - Modul Novinky sleduje veškeré dění na stránkách a přehledně je shrnuje v časové ose. Při každé návštěvě je tak k dispozici zpravodaj o tom, co se od poslední návštěvy změnilo. Zkušenějším umožňuje načíst si novinky do vlastních zařízení formou RSS kanálu.

170310-VegNovinky.jpg

 

Přátelé, jsme rádi, že jsme se s Vámi mohli o novinky na Veg.cz podělit a potěší nás, když Vám budou praktickým pomocníkem ve Vašem každodenním životě.

Krásné jaro a hodně štestí Vám za redakci Veg.cz přeje,

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Obrázky


×
×
  • Vytvořit...