Přejít na obsah
Vegetariánské stránky
redakce

Suchary

Recommended Posts

Přísady:

Příprava pro 4 osoby: 30 deka cukru – 5 vajec – 60 deka žitné bíle mouky nebo 50 deka pšeničné mouky – 1/2 lžičky tlučené skořice a 6 tlučených hřebíčků – kypřicí prášek – špetka soli.

Příprava:

V míse šleháme pilně cukr s celými vejci, půl hodiny. Pak zlehka přimícháme kypřící prášek, skořici, hřebíček a mouku. Těsto dáme do dvou vymazaných sucharových forem a v mírně vyhřáté troubě pečeme 1/2 – 3 /4 hodiny. Můžeme udělati z těsta dva dlouhé, silnější válečky a péci je na plechu. Upečené, trochu prochladlé, nakrájíme na 1 cm silné suchary a dáme na plech do trouby usušit.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×