Přejít na obsah
redakce

Suchary

Recommended Posts

Přísady:

Příprava pro 4 osoby: 30 deka cukru – 5 vajec – 60 deka žitné bíle mouky nebo 50 deka pšeničné mouky – 1/2 lžičky tlučené skořice a 6 tlučených hřebíčků – kypřicí prášek – špetka soli.

Příprava:

V míse šleháme pilně cukr s celými vejci, půl hodiny. Pak zlehka přimícháme kypřící prášek, skořici, hřebíček a mouku. Těsto dáme do dvou vymazaných sucharových forem a v mírně vyhřáté troubě pečeme 1/2 – 3 /4 hodiny. Můžeme udělati z těsta dva dlouhé, silnější válečky a péci je na plechu. Upečené, trochu prochladlé, nakrájíme na 1 cm silné suchary a dáme na plech do trouby usušit.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...