Přejít na obsah

Fazolové lusky s parmezánem


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 40 deka zelených fazolek - 10 deka parmezánu - 5 deka másla.

Příprava:

Špičky a vlákna se hřbetů fazolových lusek odstraníme, lusky v čisté vodě opereme, na šikmé proužky nařežeme a dáme povařit do horké vody. Scezené lusky dáme na pánev na uškvařené máslo, posypeme ustrouhaným sýrem, přikryté necháme 2--3 minuty na kraji plotny, a pak podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...