Přejít na obsah
redakce

Japanský dort

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 5 vajec - 15 deka cukru - 15 deka mouky – citronová kůra; n á d i v k a : máslový krém II. a citronová poleva.

Příprava:

Žloutky a prosívaný cukr mícháme pilně 15 minut, pak přidáme ustrouhanou citronovou kůru a po lžicích střídavě mouku a z bílků tuhý sníh. Těsto dáme do vymazané a moukou vysypané formy a v prostředně teplé troubě upečeme. Upečený, prochladlý dort 1-2 kráte rozkrojíme, potřeme máslovým krémem a polijeme citronovou polevou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...