Přejít na obsah

Japanský dort


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 5 vajec - 15 deka cukru - 15 deka mouky – citronová kůra; n á d i v k a : máslový krém II. a citronová poleva.

Příprava:

Žloutky a prosívaný cukr mícháme pilně 15 minut, pak přidáme ustrouhanou citronovou kůru a po lžicích střídavě mouku a z bílků tuhý sníh. Těsto dáme do vymazané a moukou vysypané formy a v prostředně teplé troubě upečeme. Upečený, prochladlý dort 1-2 kráte rozkrojíme, potřeme máslovým krémem a polijeme citronovou polevou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...