Přejít na obsah

Ořechový suchar


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 18 deka cukru - 20 deka mouky - 10 deka lískových oříšků nebo ořechů - 2 vejce - citronová kůra.

Příprava:

Cukr prosijeme a s celými vejci třeme 20-30 minut. Pak přimícháme ustrouhanou, citronovou kůru, strouhané ořechy a mouku. Těsto dáme na vál, uděláme z něj 2 války, položíme je na máslem pomaštěný plech, povrchu potřeme žloutkem nebo bílkem a suchary z v o 1 n a upečeme. Upečené ještě teplé nakrájíme a studené podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...