Přejít na obsah

Oříškové tyčky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 10 deka oříšků - 1 žloutek - 2 lžíce jablečného rosolu nebo malinového (nebo rybízového) - 10 deka cukru.

Příprava:

Cukr prosijeme a smícháme s jablečným rosolem nebo některou zavařeninou, žloutkem a ustrouhanými nebo umletými oříšky v těsto, které rozválíme na 4 mm silný obdélník. Zatím si připravíme z 15 dkg cukru, 1 bílku a 1 lžíce citronové šťávy polevu, ozdobíme jí v obdélník rozválené těsto a když poleva zaschla, ostrým nožem nakrájíme tyčky. Plech potřeme máslem, tyčky na něj ne těsně narovnáme a necháme oschnouti v mírně teplé troubě.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...