Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 10 deka suchých hub - 6 deka másla - 2 vejce – 1/8 l mléka nebo sladké smetany - 1 velká cibule - 1/4 l strouhanky - trochu pepře - mušk. květu, kmínu a soli.

Příprava:

Suché houby dáme na síto, prolijeme vařící vodou, na chvíli dáme do horké vody povařit, pak scedíme (vodu použijeme na polévku) a odkapané drobně rozsekáme. V míse rozmícháme 4 deka másla se solí, tlučeným pepřem, mušk. květem, kmínem, vejcemi, strouhankou a smetanou, přidáme pak rozemleté nebo drobně rozkrájené houby a na zbylém másle zrůžovělou, ukrájenou cibulku. Těsto necháme 20 minut odpočinout a potom po lžících dáváme na horkou, máslem nebo olejem vymaštěnou pánev a opékáme po obou stranách.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,7k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.