Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 2 větší kedlubny (brukve) - 2 vejce - mouka a strouhanka na obalování a olej nebo máslo na smažení.

Příprava:

Kedlubny očistíme, oloupáme, omyjeme a rozkrájíme na půl cm silná kolečka. Dáme je na 5 minut povařit do horké vody a pak je vyjmeme a obalujeme napřed v mouce, pak v rozmíchaném osoleném vajíčku a potom také po obou stranách ve strouhance. Opékáme je v rozpáleném omastku a podáváme k dušené rýži, bramborovému salátu, k bramborové kaši a pod. Vodu, ve které se kedlubny povařily, vlijeme do polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.