Přejít na obsah

Jablečná kaše I (pro batole)


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 1 velké nebo 2 menší vyzrálá jablka - 1 kostka cukru 1/2 lžičky čerstvého másla - 1 lžička mletého sucharu. Místo sucharu můžeme dáti lžičku mletých, sladkých mandlí.

Příprava:

Oloupaná jablka zbavená jaderníku rozkrájíme na lístky a dáme s troškou vody rozvařiti. Když jsou jablíčka změklá, prolisujeme je, osladíme a zahustíme moučkou ze sucharu nebo mletými, oloupanými mandlemi. Za stálého míchání na mírném ohni kašičku povaříme, aby se nepřipálila, přidáme kousek neškvařeného másla po odstavení s ohně a kašičku podáváme batoleti 7 měsíčnímu.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...