Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/2 kg hub - houskový knedlík od oběda špetka kmínu - soli - 3 vejce - 3 deka másla - malá cibulka. Příprava: Čerstvé hříbky nebo houby nakrájíme na tenké lístky a necháme dusiti na rozpáleném omastku se špetkou kmínu a rozkrájenou cibulkou. Když jsou měkké, přidáme na menší kousky nebo lístky rozkrájený knedlík, přidáme másla nebo 5 lžic mléka a 3 rozmíchaná vejce. Necháme je za opatrného míchání zapéci, přisolíme podle chuti a podáváme s okurkovým nebo hlávkovým salátem nebo salátem z rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.