Odesláno Leden 26, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/8 litru celé pšenice - 3 deka mandlí 3 - deka ořechů - 4 deka rozinek. Příprava: Přebranou, čistě opranou pšenici necháme přes noc namočenou v čisté studené vodě. Ráno pšenici rozemelem na mlýnku, který v obchodech obvykle na mletí masa je prodáván, ale můžeme jej použíti k mletí nabobtnalé pšenice, hub, fíků, rozinek, špenátu, zeleniny, vařených luštěnin, bramborů a podobně. Na kaši rozmělněnou pšenici smícháme s oloupanými, rozstrouhanými mandlemi, ořechy a omytými, na mlýnku rozemletými rozinkami. Těsto rozprostřeme na plochou mísu a úhledně rozkrájené podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.