Přejít na obsah

Mandlová nádivka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 3 vejce - 10 deka cukru - 10 deka mandlí - 6 deka rozinek (sultánek) - skořice - 6 deka malých, černých rozinek.

Příprava:

Vejce s práškovým cukrem mícháme do zhoustnutí (asi 10-15 minut). Pak přimícháme rozemleté nebo rozstrouhané, oloupané mandle, přebrané, očištěné, rozkrájené rozinky a na špičku nože utlučené skořice. Nádivku zamícháme a plníme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...