Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg hub - 4 deka másla - 4 deka mouky - 1/2 malé cibulky - bobkový list - špetka tymiánu a koření – 1/8 l kyselé smetany - trochu soli a lžíce citronové šťávy. Příprava: Čerstvé houby očistíme a na lístky rozkrájené dusíme na másle do měkka. V 3/4. 1 horké vody vaříme zatím cibulku s bobkovým listem, kořením a tymiánem. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vodou zcezenou z koření, které se 1/4 hod. vařilo, dobře rozmícháme, přidáme udušené houby, deset minut povaříme, osolíme, odstavíme s ohně a do hotové omáčky vmícháme kyselou smetanu a citronovou šťávu. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.