redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3 deka mouky - 1/4 l kyselé smetany, nebo mléka - 1/2 deka cukru - 1 žloutek - sůl - kopr - 1 lžíce šťávy citronové. Příprava: Vařící vodu zahustíme moukou v kyselé smetaně rozmíchanou a necháme za stálého míchání na kraji plotny chvíli povařit. Pak vmícháme do omáčky opraný, drobně rozkrájený kopr, sůl, žloutek, citronovou šťávu a cukr a omáčku odstavíme s plotny. Kopru dáme podle libosti. Uvedené množství omáčky (asi 5 osmin litru) vyžaduje asi 2 lžíce rozkrájeného kopru. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se