redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 25 deka hlaviček ryzců - 4 deka másla - sů1 - kmín - 1/4 litru kyselé smetany - 5 deka mouky. Příprava: Hlavičky ryzců omyjeme, rozkrájíme na podélné nudličky a dáme s kmínem a solí dusit a občasně je podlíváme vařící vodou. Moukou ve smetaně rozmíchanou zahustíme udušené ryzce, které jsme zalili 1/2 litrem vařící vody a necháme povařit. K ryzcům m í s t o kmínu můžeme dát 2 bobulky nového koření a pepře a 1 bobkový list. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se