Přejít na obsah

Ryzcová se smetanou


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 25 deka hlaviček ryzců - 4 deka másla - sů1 - kmín - 1/4 litru kyselé smetany - 5 deka mouky.

Příprava:

Hlavičky ryzců omyjeme, rozkrájíme na podélné nudličky a dáme s kmínem a solí dusit a občasně je podlíváme vařící vodou. Moukou ve smetaně rozmíchanou zahustíme udušené ryzce, které jsme zalili 1/2 litrem vařící vody a necháme povařit. K ryzcům m í s t o kmínu můžeme dát 2 bobulky nového koření a pepře a 1 bobkový list.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...