redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 2 batolata: 2 syrová červená rajská jablíčka - 2 deka másla - 2 deka mouky - 2 lžičky medu - 1/2 litru mléka. Příprava: Máslo dáme škvařit a když pěna růžoví, sebereme s něho škraloup a přidáme za stálého míchání mouku. Na zrůžovělou jíšku vlijeme teplé mléko a za občasného zamíchání necháme povařit, pak procedíme sítem, osladíme medem, přidáme sítkem prolisovaná rajská jablíčka a ihned omáčku podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se