Přejít na obsah

Omeleta se zelím


redakce

Recommended Posts

Přísady:

100g žitné mouky, 100g pohankové mouky, hrnek vody, čínské zelí, ostrý kečup

Příprava:

V míse smícháme obě mouky a postupně přidáváme vodu tak, abychom vytvořili palačinkové těsto. Na pánvi smažíme placky. Hotovou placku dáme na talíř, potřeme kečupem a posypeme vrstvou nastrouhaného zelí (nejlepší je den odleželý salát ochucený zálivkou).

Autor:

Bára Vacková

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...