Přejít na obsah

Parmezánové čtverečky


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy: 10 deka másla - 10 deka mouky - 8 deka strouhaného parmezánu - 1 žloutek - špetka papriky a soli.

Příprava:

Z másla, mouky, žloutku; ustrouhaného parmezánského sýra, špetky papriky a soli vypracujeme těsto, dáme je odpočinout a pak rozválíme na tyčky; které potřeme povrchu máslem a dáme do horké trouby péci a dopékáme při malém žáru.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...