Přejít na obsah
redakce

Artyčoková

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 kg jerusalémských artyčoků - 6 deka omastku - 1 cibule - kousek celeru - sůl - 1/8 l smetany nebo mléka

Příprava:

Rozpustíme omastek a smažíme na něm oškrábané a nakrájené artyčoky, usekanou cibuli a celer asi 8 min., aniž je necháme příliš osmahnouti. Přidáme asi litr vody nebo zeleninového vývaru a necháme chvíli povařiti. Pak vše prolisujeme, polévku znova povaříme, osolíme, okořeníme a přilejeme do ní osminu litru smetany neb mléka a podáváme.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...