Přejít na obsah
redakce

Čočková II

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

1/4 litru čočky uvaří se do měkka a prolisuje sítem. Na tuto kaši naleje se 1/2 litru vody, trochu mléka, nechá povařit a dle potřeby zapraží se máslovou jíškou. Polévka tato podává se s osmaženým chlebem nakrájeným na nudličky.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...