Přejít na obsah

Hrachová II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Do měkka uvařený hrách rozmícháme a prolisujeme na sítě. Kaši tuto rozředíme vodou a troškou mléka, zapražíme máslovou jíškou a necháme dobře zavařit. Podáváme ji s osmaženou , na kostičky nakrájenou houskou. - Kdo chce, může polévku zakloktat žloutkem.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...