Přejít na obsah

Květáková


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: Malá růžice květáku - 4 polévkové lžíce ovesných vloček - 2 deka másla.

Příprava:

Očištěný, opraný květák dáme vařit do mírně osolené horké vody. Uvařený prolisujeme a odvar květáku zahustíme ovesnými vločkami, které necháme 20-30 minut povařit. Před odstavením polévky s plotny přidáme do ní uškvařené máslo, necháme zavařit a polévku vlijeme na prolisovaný květák. Vložka: třený svítek. Dáváme-li polévku menšímu, asi 7měs. batoleti, můžeme ji přecedit před omaštěním.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...